Warning: Declaration of BootstrapNavMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /web/mc86586/precisionrendezveny.hu/wp-content/themes/precision/functions.php on line 0
Magamról | Precision Rendezvény

Magamról

Kedves Jegyespár!

Szeretettel köszöntelek Benneteket oldalamon! Szeretném, ha pár mondatban megismernétek engem és az esküvőszervezéssel kapcsolatos gondolataimat.

Pölös Petra vagyok, a Precision Rendezvény alapítója. Azon boldog emberek közé tartozom, akiknek a hobbija egyben a munkája is lehet. Már kislány koromban elvarázsolt az esküvők varázslatos világa, és a rajongás ez után az izgalmakkal és boldogsággal teli miliő iránt a mai napig él bennem.
Az élet úgy hozta, hogy Közgazdasági Szakközépiskolában érettségiztem, és habár az itt megszerzett ismereteimet is hasznosítani tudom az életben, mégis mindig éreztem, hogy nekem nem ezt az utat szánták. Még középiskolás éveim alatt adódott a lehetőség, hogy valóra váltsam wholesale jerseys online gyermekkori álmom, és 2015. októberében okleveles esküvőszervező lettem.

Imádom a szervezés minden egyes pillanatát, az ötletelést, a témaválasztást, a tervezést, a ruhapróbákat, a menükóstolókat, a dekoráció megalkotását, egyszóval minden olyan apró részletet, amely miniatűr mozaikként meghatározójává válik egy igényes, jól megkomponált végső képnek, a felejthetetlen esküvőnek.

Szeretném, ha életetek nagy napját Veletek együtt, közösen álmodnánk meg, majd keltenénk életre. A csapatmunka eredménye pedig egy olyan tökéletes esküvő lenne, amely egy életre szóló emlékkel ajándékozna meg Titeket és családtagjaitokat.

Ha felkeltettem érdeklődéseteket, keressetek bizalommal!